Anoniem: Zorgen over de toon van het debat

Ik ontving verschillende reacties met kritiek op de toon en de inhoud van de website. Ik kreeg geen toestemming om deze reacties op de site te plaatsen. Er was kritiek op de toon van de website en benadrukte het belang goede contacten en communicatie met de plannenmakers te blijven onderhouden. Er werd ook naar voren gebracht dat het plan ook veel slechter had kunnen zijn.

Eén gedachte over “Anoniem: Zorgen over de toon van het debat”

  1. Ik behoor tot die mensen die zich overvallen voelden door de plannen van Teylingen. Gezien de ondoorzichtige handelwijze van Teylingen en de projectleider is dat niets om over verbaasd te zijn. Het proces van het Kagerzoomproject is tot nu toe niet om over naar huis te schrijven. Het is te hopen dat de plannenmakers van de negatieve reacties geleerd hebben en het proces in de toekomst wat meer aandacht geven. Het argument “het kan nog veel erger” overtuigt mij niet. Mogen wij geen kritiek meer hebben op straffe van een nog rampzaliger plan? We kunnen kritisch zijn én ‘on speaking terms’ blijven, zolang we niet op de persoon maar op de bal (het plan) spelen. Ik zie signalen dat het nu die kant op gaat.

Geef een reactie