In de pers

Leidsch dagblad 31 januari 2018

Merenwijk koestert rustige achtertuin

Na het plan voor een grote jachthaven in 2010 in de Broek- en Simontjespolder en het aanleggen van een skeelerbaan in 2016 in de Veerpolder, lanceert de gemeente Teylingen nu het plan voor het oppimpen van de Kagerzoom … …

ingezonden brief van Warner Borgeld op pagina 12 van het regionaal katern.
I.v.m. auteursrechten hier niet in zijn geheel overgenomen. Lees verder in de krant of in de digitale uitgave op www.leidschdagblad.nl

Leidsch dagblad 30 januari 2018

Merenwijk moet meer invloed krijgen op Kagerzoom

Behoort Kagerzoom wel tot Teylingen? En is het niet beter om het groene gebied aan de noordkant van de Leidse Merenwijk ongemoeid te laten, in plaats van het een ’recreatieve impuls’ te geven?

Lees meer in de digitale uitgave van Leidsch Dagblad op www.leidschdagblad.nl
Directe link naar artikel niet toegestaan. Gebruik zoekfunctie op hun site.

De Teyding 24 januari 2018

Lastige uitwedstrijd voor gemeente Teylingen

Image

TEYLINGEN, 23 januari 2018 – De gemeente Teylingen speelde dinsdagavond een lastige uitwedstrijd in Leiden. In het bomvolle Kerkelijk centrum de Regenboog in de Merenwijk hadden zich zo’n 150 belangstellenden verzameld om te horen wat de gemeente Teylingen van plan is met De Kagerzoom. En het leek erop dat de, vooral Leidse, aanwezigen niet zaten te wachten op de recreatieve impuls die Teylingen voor het waterrijke natuurgebied gebied tussen Warmond en Leiden in petto heeft.

Lees meer…

De Teyding 22 januari 2018

Valse start voor project De Kagerzoom

TEYLINGEN, 22 januari 2018 – UPDATE De gemeenteTeylingen presenteert dinsdagavond de plannen voor De Kagerzoom. Dit is het natuur- en waterrijke recreatiegebied tussen Warmond en Leiden. Volgens Teylingen is er “samen met omwonenden, gebruikers, beheerders en grondeigenaren een plan gemaakt voor dit gebied”. Maar zoals bij eerdere projecten van de gemeente, lijkt het nu ook met die burgerparticipatie weer mis te zijn gegaan.
Lees meer…